Germania, șase luni de controale la granița cu Austria. Care e explicația Recomandat

Germania, șase luni de controale la granița cu Austria. Care e explicația

Ministrul german de interne, Nancy Faeser, a spus că nu are încredere în polițiștii de frontieră austrieci și a prelungit controalele pentru încă șase luni. Ea a anunțat, de asemenea, controale staționare la frontierele cu Polonia, Republica Cehă și Elveția, potrivit presei din Austria.

Ministrul german de interne, Nancy Faeser, a notificat Comisia Europeană cu privire la controalele staționare la frontierele cu Polonia, Republica Cehă și Elveția. Luni, din cercurile guvernamentale de la Berlin s-a anunțat că, pe viitor, controalele poliției federale vor fi efectuate direct la graniță în aceste secțiuni de frontieră, similar cu ceea ce se întâmplă la frontiera cu Austria din 2015. În același timp, se ia în considerare prelungirea cu încă șase luni a controalelor la frontiera cu Austria.

Faeser și-a justificat decizia, care va intra în vigoare inițial timp de zece zile în secțiunile de frontieră nou notificate, prin limitarea migrației ilegale. La sfârșitul acestei perioade, există posibilitatea de a prelungi notificarea cu încă două luni, a precizat ministrul său. Faeser se preocupă, de asemenea, de "combaterea și mai puternică a traficului de migranți".


VERSUS S03E01


CAMION FEST CEFIN 2023
      

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.