Germania. Migrantul, urcat pe camion i-a bătut în cabină șoferului profesionist român Recomandat

Germania. Migrantul, urcat pe camion i-a bătut în cabină șoferului profesionist român

Un tânăr afgan a urcat pe acoperișul unui camion în mișcare, marți, 11 mai 2021, când se afla pe autostrada A93 lângă Oberaudorf.

Potrivit poliției germane, migrantul a urcat printr-o gaură din prelata remorcii, pentru a atrage atenția asupra situației precare a lui și a însoțitorilor săi. Mai mulți șoferi au sesizat poliția, după ce au observat o persoană pe camionul care se deplasa pe autostrada Inntal. Un tânăr urcase pe acoperișul remorcii și bătuse de mai multe ori în cabina șoferului. Camionul, cu plăcuțe de înmatriculare bulgare, a fost oprit de poliție la intersecția Oberaudorf. Când ofițerii au deschis semiremorca, șase persoane au coborât din ea. Potrivit propriilor declarații, aceștia sunt cetățeni afgani cu vârste cuprinse între 16 și 26 de ani.
Ei au povestit cum contrabandiștii din România au deschis în secret remorca, i-au urcat în ea și apoi au închis-o din nou din exterior. Când a căutat în remorcă, poliția federală a găsit cărțile de azil române rupte ale celor șase afgani. Cetățenii afgani au declarat că întregul proces de contrabandă din Afganistan a avut loc în mai multe etape. Au trebuit să petreacă ultima etapă de mai multe zile în zona de încărcare. Traseul lor ducea, evident, din România prin Austria în Germania. Șoferul camionului și-a putut continua călătoria după finalizarea tuturor cercetărilor poliției. Conform constatărilor inițiale, bărbatul în vârstă de 53 de ani nu știa că există persoane în camionul lui.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.