Gata! Se face Centura Bârlad

Gata! Se face Centura Bârlad

În cursul zilei de astăzi, 23 octombrie 2018, CNAIR SA a semnat contractul de proiectare și execuție a Variantei de Ocolire a municipiului Bârlad cu ofertantul declarat câștigător, Asocierea Tehnic Asist SRL - Tass Infra Logistic SRL.

Obiectul contractului îl reprezintă proiectarea și execuția lucrărilor pentru construcția Variantei de Ocolire a municipiului Bârlad, care este formată dintr-un segment distinct și anume Varianta de Est care se desfășoară între DN 24, la intrarea în Barlad și DN 24, la ieșire din Baâlad spre Vaslui, în lungime de 11,28 km. Prin execuția acestui contract se va realiza decongestionarea traficului de pe raza localității Bârlad, prin redirecționarea traficului greu în afara orașului.

Valoarea contractului este de 132.050.652,68 LEI fără TVA, echivalentul a 28 milioane Euro fără TVA, având un cost/ km de 2,49 milioane euro fără TVA.

În conformitate cu prevederile contractuale, durata de realizare a acestor contracte este de 30 luni, din care 8 luni pentru activitatea de proiectare și 22 luni pentru execuția lucrărilor.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.
Detalii Ok Resping