Franţa: A murit sub camionul unui şofer profesionist român Recomandat

Franţa: A murit sub camionul unui şofer profesionist român

Un autoturism a intrat direct în camionul condus de un șofer profesionist român, pe contrasens, în Franţa, şi s-a făcut praf.

Şoferul a murit pe loc, o femeie din dreapta lui a ajuns în stare critică la spital. Românul a fost şocat când a coborât din cabină.
Accident teribil petrecut în Franţa, între Prat-de-Cest și Peyriac-de-Mer, în urmă cu patru zile. Un om a murit în urma unei coliziuni frontale între un camion condus de un român și o mașină.
Din motive încă nedeterminate, autoturismul condus de un tânăr de 20 de ani a intrat pe contrasens şi, în ciuda flash-urilor cu farurile din partea șoferului de camion, ciocnirea a fost inevitabilă. Și fatală.
Șoferul mașinii este mort și pasagerul, o femeie de 69 de ani, este în stare critică. A fost nevoie ca pompierii să o scoată dintre fiarele contorsionate ale maşinii, scrie lindependant.fr. Femeia a fost preluată de elicopterul SMUR, pentru a fi dusă la spital.
Şoferul profesionist român, în vârstă de 39 de ani, a fost ușor rănit. Era foarte șocat. El a fost testat pentru alcool şi testul a fost negativ.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.