FOTO. Șoferița care a intrat într-un CAMION a murit

FOTO. Șoferița care a intrat într-un CAMION a murit

Tristeţe uriaşă la Avrig, după ce Andreea, tânăra şoferiţă care a intrat cu maşina într-un TIR, s-a stis pe un pat de spital la Sibiu, la două zile după teribilul accident. Un bebeluş a rămas orfan de mamă.

Andreea Ştefania avea 22 de ani şi luni de dimineaţă, din motive încă neelucidate, maşina pe care o conducea a intrat pe contrasens pe DN1 şi s-a lovit frontal de un TIR. Medicii de pe salvare au găsit-o în stop cardio respirator, au resuscitat-o şi a fost transportată la Sibiu.

 

În ciuda tuturor eforturilor medicilor Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu, tânăra șoferiță a decedat miercuri seara. Andreea era logodită şi în urmă cu mai puţin de un an născuse primul ei copil.

"Pacienta adusă în stare gravă la SCJU Sibiu (comă profundă) în data de 11 februarie, în urma accidentului rutier din zona Avrig, a decedat în cursul serii trecute (ora 19.50), în pofida eforturilor personalului medical de a-i salva viața.", a transmis Decebal Todăriță, purtător de cuvânt al Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu.

Diagnosticată cu traumatism cranio cerebral sever și hemoragie cerebrală, femeia a fost în comă încă de la producerea accidentului.

În maşină cu Andreea era o prietenă din Cristian, care a fost externată a doua zi după accident, starea ei fiind bună.

"Din primele cercetari, s-a stabilit că o tanara în vârsta de 22 de ani, din Avrig, în timp ce conducea spre localitate de domiciliu, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu ansamblul TIR condus regulamentar din sens opus.", a precizat Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.