FOTO de colecție. Ministrul Transporturilor dă lecții cocoțat pe paleți

FOTO de colecție. Ministrul Transporturilor dă lecții cocoțat pe paleți

Moment penibil pe șantierul autostrăzii Șoimuș-Ilia. Ministrul Transporturilor s-a cocoțat pe patru paleți pentru a le ține un discurs muncitorilor de la Spedition UMB, o firmă din Bacău, județul de unde se trage și oficialul guvernamental.

Deși săptămâna trecută și aceasta muncitorii nu au lucrat deloc pe șantier, fiind plecați în Moldova, astăzi, în ziua în care ministrul a făcut o vizită pentru a vedea stadiul lucrărilor, toți au revenit la muncă. O demonstrație de forță și de susținere a ministrului, care a fost remaniat din Guvern, zilele trecute. Președintele Iohannis nu a semnat însă decretul de revocare, nefiind de acord cu numirea lui Lia Olguța Vasilescu în locul său.

Cu un microfon în mână și cu o boxă pe o mașină, ministrul le-a transmis muncitorilor că este mândru că e băcăuan.

„Sunt mândru ca sunt băcăuan și cei mai mulți dintre voi sunteți băcăuani. Vă rog frumos să faceți toate eforturile omenești posibile, astfel încât poate înainte de căderea zăpezii să se bucure de munca voastră. Eu am deplină încredere că, împreună cu inginerii voștri, știți ce aveți de făcut și veți arăta că, practic, se pot face lucrări grele, importante și la timp, și în România. Vă aștept la primăvară pe centura Bacău, vă aștept să faceți primul kilometru de autostradă și în Moldova, iar apoi mulți kilometri de autostradă în Moldova. Vreau să vă mulțumesc pentru eforturile pe care le-ați făcut până acuma, pentru lucrările pe care le-ați făcut în Ardeal, în Banat, ați arătat că puteți să lucrați, ați arătat că știți să vă puneți toate energiile în slujba acelor care vă conduc. Eu sunt Lucian Șova, ministrul Transporturilor, sunt mândru că sunt băcăuan, sunt mândru că sunteți băcăuani. Eu sunt Lucian Șova, care știu bine ce fac, și fac bine ce știu. Vă aștept la primăvară să deschideți centura Bacău și să o închidem cât mai repede. Este timpul ca și în Moldova autostrăzile să înceapă să prindă contur. Vă doresc spor la treabă, vă mulțumesc că ați venit pentru câteva clipe aici, în fața mea, este o bucurie să vă întâlnesc. Succes și putere de muncă”, le-a spus ministrul Lucian Șova muncitorilor. (ziaruldehunedoara.ro)

 

Nicio persoană din administrația județeană nu a fost prezentă pe șantier, așa cum se întâmplă în mod normal la o vizită a unui oficial.

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.