FOTO Camionul s-a rupt în două, cabina s-a desprins de șasiu Recomandat

FOTO Camionul s-a rupt în două, cabina s-a desprins de șasiu

Nu este clar ce s-a întâmplat, însă fotografiile distribuite de National Highways pe rețelele de socializare arată dimnesiunea dezastrului: cabina TIR-ului s-a detașat de șasiu și s-a oprit sub un pod, în timp ce motorul și alte părți din camion au zburat pe șosea.


Accidentul a avut loc în jurul orei 11.40, iar autostrada a fost închisă între intersecția 12 pentru Cannock și intersecția 13 pentru Stafford.

"M6 din Staffordshire este închisă spre nord între nodurile J12 și J13, din cauza unei coliziuni rutiere care a implicat un vehicul greu de marfă, care s-a răsturnat și a luat foc. La fața locului se află poliția, pompierii și echipajele de prim-ajutor, precum și o ambulanță aeriană și ofițeri de trafic pe autostrăzile naționale", a transmis într-un comunicat National Highways.


Starea celor implicați în accident nu este încă știută, potrivit Stoke on Trent Live. Poliția și serviciul de ambulanță nu au dat încă declarații cu privire la coliziune.Între timp, autostrada M6, între J12 și J13 (A449), a fost închisă, iar șoferii au rămas blocați la cozi ore întregi.



STAREA TRANSPORTURILOR-RADU DINESCU


CEFIN STRATEGIA PENTRU 2023

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.