Foto. Accident pe autostradă cu un camion condus de un șofer român, două persoane rănite Recomandat

Foto. Accident pe autostradă cu un camion condus de un șofer român, două persoane rănite

Accidentul a avut loc luni, 26 august 2019, pe autostrada A4 Milano – Veneția, în dreptul localității Travagliato din provincia Brescia, unde un șofer a pierdut controlul camionului pe care-l conducea și a ocupat toate cele trei benzi disponibile. Din urma sa însă venea un camion care s-a lovit de camionul românului și apoi a fost aruncat în parapet.

S-a întâmplat în jurul orei 10:45 din dimineața zilei de luni când un camion, condus de un șofer român și care transporta fier-beton pentru construcții, a derapat și a ajuns de-a latul autostrăzii, ocupând toate benzile de mers. Un camion condus de un bărbat italian de 49 de ani care venea din spate nu a mai avut timp să-l evite și s-a izbit de automarfar, fiind aruncat apoi spre parapetul care separă cele două sensuri de mers.
Circulația a fost blocată timp de 3 ore pe sensul de mers în direcția Milano, relatează presa locală, iar la fața locului a fost nevoie de intervenția echipei de descarcerare a pompierilor pentru a-l extrage pe șoferul italian din camion. Starea de sănătate a acestuia s-a arătat foarte gravă de la bun început și a fost transportat cu elicopterul la spitalul Civil di Brescia, unde se află internat și acum în condiții critice. Șoferul român a fost transportat în schimb în ambulanță cu cod galben de urgență la același spital.
Camionul implicat în accident a fost extras de pe autostradă cu o macara.
Circulația pe autostrada A4 și-a reluat cursul normal abia după trei ore de la accident, în timp ce autoritățile din localitatea Seriate investighează dinamica accidentului pentru a atribui eventuale responsabilități.

Sursa foto: bresciatoday.it

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.