Fetița, grav rănită în urma accidentului de camion a ieșit din comă Recomandat

Fetița, grav rănită în urma accidentului de camion a ieșit din comă

Tragedia provocată de accidentul de la Popeni, nu s-a încheiat doar cu decesul celor doi copilași, al tatălui lor și al șoferului!

După ce s-a trezit din comă, fetița internată la Iași, o veste cruntă lovește una din familiile îndoliate! Fetița a rămas fără vedere în urma cumplitului accident! Este vorba despre fata șoferului care a produs accidentul. Soția sa a fost detubată de o săptămână și medicii spun că se va face bine după ce a stat în coma de gradul 4 aproape două săptămâni. Bilanțul cumplitului accident este sumbru: 4 morti, 3 răniți grav ce vor avea nevoie de îngrijiri medicale mult timp (ani de zile poate) dintre care un copil în vârstă de 5 ani, după ce a stat în comă de gradul 4 aproximativ 12 zile, și-a pierdut vederea.

Veștile rele privind pe cei implicați în accidentul de pe 11 iulie, de la Popeni, nu se mai opresc! Încă un pasager al „mașinii morții”, condusă de Filip Duminică, de 32 de ani, din Murgeni, a rămas cu sechele groaznice. Fetița șoferului care a produs accidentul, a ramas oarbă în urma accidentului. Soția lui a fost detubată de o săptămână și medicii spun că se va face bine, după ce a stat în coma de gradul 4 aproape două săptămâni. Numai că vestea pe care a primit-o mama fetiței de 5 ani, care a fost și ea în comă de gradul 4 la Iași aproape 12 zile, este una grea: fetița și-a pierdut vederea, iar alte două nepoțele ale ei, una de 2 ani și alta de 5 ani, au murit în accident. Vă reamintim că în urma tragediei, au murit trei persoane (șoferul, de 32 de ani, Filip Duminică și două fetițe de 5 și, respectiv, 2 ani) nepoatele lui, iar alte 9 victime au fost în stare gravă la spitalele din Bârlad și Iași. Acest bilanț cumplit a înmărmurit un oraș întreg. Toți ocupanții mașinii care s-a izbit violent de camion erau din Murgeni. Fetițele moarte și minorii internați la Iași, în stare gravă, sunt rude (nepoți) ale șoferului. Au fost preluați de la Bârlad și aduși inițial la spitalul Nicolae Oblu pentru investigații și apoi duși la ATI la spitalul Sf. Maria pentru managementul complet al leziunilor. În accident au fost implicate un autocamion, un autoturism și un mijloc de transport cu tracțiune animală (căruță), iar numărul mare al victimelor a dus la declanșarea Planului Roșu. 


schmitz gotha video


schmitz ecoflex video

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.