Femeie rănită după ce maşina în care se afla a intrat într-un autobuz Recomandat

Femeie rănită după ce maşina în care se afla a intrat într-un autobuz

O femeie de 69 de ani, din municipiul Galaţi, a ajuns, luni, la spital, după ce maşina în care se afla, condusă de un şofer fără permis, a intrat într-un autobuz, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean Galaţi.

Potrivit sursei citate, Poliţia Galaţi a fost sesizată, prin apel la 112, cu privire la faptul că pe strada Traian în apropierea parcului Rizer a avut loc un eveniment rutier, soldat cu o persoană rănită.

Poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Galaţi, care au ajuns la faţa locului, au stabilit că un bărbat, de 68 de ani, din municipiul Galaţi, în timp ce conducea un autoturism a pătruns în intersecţia cu strada Traian, unde a intrat în impact cu un autobuz de transport public, condus de un bărbat, de 38 de ani. În acel moment, în autobuz nu se aflau călători.

În urma impactului, a rezultat vătămarea corporală a unei femei, de 69 de ani, pasager pe bancheta dreapta faţă a autoturismului.

Persoana rănită a fost transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sf Apostol Andrei Galaţi, pentru investigaţii medicale de specialitate.

Ambii conducători auto au fost testaţi alcoolscop, la bărbatul de 68 ani, rezultatul fiind de 0,09 mg/l alcool pur în aerul expirat.

S-a stabilit, de asemenea, că bărbatul de 68 ani nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.


CAMION FEST OCTOMBRIE 2022


TRANSPORTATORI ÎN CONSTRUCȚII E06

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.