Familie de polițiști, moartă într-un accident teribil. A fost lovită de camion Recomandat

Familie de polițiști, moartă într-un accident teribil. A fost lovită de camion

Un tânăr de 23 de ani și soția lui, de 24 de ani, ambii polițiști activi în cadrul IPJ Cluj, au murit duminică dimineața, 25 iunie 2023, într-un accident care a avut loc pe DN1 E60, în localitatea Șaula (Cluj).

Într-o curbă la stânga, autorurismul ar fi pătruns pe sensul opus de mers, intrând într-un TIR.

Tinerii care au murit duminică dimineața, 25 iunie 2023, în accidentul de la Huedin sunt polițiști activi în cadrul IPJ Cluj.

Soții Ghiran au murit când autoturismul cu care se deplasau s-a izbit violent de o autocisternă la ieșirea din Șaula, a relatat ziarul Făclia de Cluj.

Polițiștii au fost sesizați, duminică, 25 iunie 2023, în jurul orei 08.20, despre un accident rutier, produs pe DN1-E60, în localitatea Șaula, comuna Izvoru Crișului.

„Conform primelor cercetări efectuate la fața locului, polițiștii au constatat că un tânăr, de 23 de ani, din județul Vaslui, care circula cu autoturismul înspre Oradea, ajuns la km 522+300 m, într-o curbă la stânga ar fi pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu un ansamblu de vehicule (cap tractor și cisternă), condus de un cetățean ucrainean, în vârstă de 51 de ani” - precizează Poliția Cluj.

Echipajul medical ajuns la fața locului a constatat decesul tânărului de 23 de ani și a pasagerei, în vârstă de 24 de ani, aflată în autoturism.


CAMION FEST CEFIN 2023


VERSUS S03E01

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.