FABULOS După 3 ani de licitații nu există constructor pe Autostrada de Centură Nord

FABULOS După 3 ani de licitații nu există constructor pe Autostrada de Centură Nord

AutostradaA0 Nord lotul 1: și totuși s-a contestat! Pe 12 august vă comunicam că avem un deznodământ și contractul va fi semnat cu Pizzarotti după ultima reevaluare.


Dar... surpriză! Chiar dacă la momentul respectiv informațiile noastre indicau că grecii de la Intrakat nu mai aveau ofertă validă pentru că nu și-ar fi prelungit garanția de participare la licitație, se pare că ar fi făcut acest lucru, iar CNAIR i-ar fi descalificat abuziv.
Cel puțin asta susțin ei și au depus contestație la CNSC. Nu vă putem spune cu exactitate cine are dreptate și așteptăm și noi să vedem ce decide CNSC, situația fiind foarte ciudată. Dacă se admite, urmează o nouă rundă de reevaluare, emiterea unui nou raport al procedurii și da, încă o tură de (posibile) contestații.
Cert este că incredibila telenovelă continuă! Licitația pentru cei 17,5 kilometri dintre Bâcu și Corbeanca a fost lansată pe 06.06.2019, deci acum mai bine de 3 (TREI) ani și, după ce CNAIR i-a dat câștigători în primă fază pe turcii de la Nurol, au urmat bătălii epocale în instanță (între Nurol, Intrakat și Pizzarotti) care s-au transformat deja în două rânduri de reevaluări de oferte, a anunțat Pro INfrastructura


schmitz ecoflex video


schmitz gotha video

.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.