Duminică de coșmar. Camioanele au așteptat 500 de minute în vamă Recomandat

Duminică de coșmar. Camioanele au așteptat 500 de minute în vamă

Aglomerație la frontierele de sud și est ale României. Camioanele au avut de așteptat și câte 500 de minute, duminică, în vămi.

A fost aglomerație la frontierele de sud și est ale României. Șoferii de camioane au fost nevoiți să aștepte ore în șir duminică pentru a intra sau ieși din țară.

La ieşirea din ţară, timpii estimaţi depăşesc 400 de minute la Galaţi, iar pe intrarea în ţară, la Negru Vodă, ajung la 500 de minute, conform PRO TV.

Potrivit aplicaţiei Trafic Online a Poliţiei de Frontieră, duminică la ora transmiterii acestei ştiri, se înregistrează timpi mari de aşteptare pentru intrarea şi ieşirea din ţară a camioanelor.

La intrarea în ţară, puntele roşii sunt Calafat (250 de minute), Giurgiu (70 de minute), Negru Vodă (500 de minute), Isaccea (60 de minute), Galaţi (60 de minute) şi Albiţa (80 de minute).

Conform datelor de la aplicaţia Trafic Online, timpii ridicaţi de aşteptare se datorează numărului mare de camioane prezente la intrarea şi ieşirea din ţară, dar şi durata mare a controalelor în Republica Moldova şi Ucraina.


CEFIN STRATEGIA PENTRU 2023


TRANSPORTATORI ÎN CONSTRUCȚII EP.07

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.