Drumarii au intervenit cu 656 de utilaje şi au răspândit aproximativ 3.200 de tone de material antiderapant

Drumarii au intervenit cu 656 de utilaje şi au răspândit aproximativ 3.200 de tone de material antiderapant

Drumarii au intervenit, până duminică după-amiază, cu 656 de utilaje şi au răspândit aproximativ 3.200 de tone de material antiderapant pentru a menţine drumurile practicabile în condiţii de siguranţă. Astfel, nu sunt drumuri închise din cauza vremii, însă ninge în toată ţara, şoferii fiind sfătuiţi să circule cu prudenţă.


Reprezentanţii CNAIR spun că la acestă oră ninge în toată ţara şi îi avertizează pe şoferi să circule cu prudenţă, precizând că nu sunt drumuri închise din cauza vremii.

"Reamintim că pe DN 66 între localităţile Bumbeşti Jiu şi Petrosani (km 95+500 - km 126+000), CNAIR şi Poliţia Rutieră au instituit restricţie de circulaţie pentru autovehicule cu masa maximă autorizată mai mare de 7,5 tone", arată CNAIR.

Duminică, până la ora 17.00, drumarii de la CNAIR au acţionat pentru a menţine practicabilă, în condiţii de siguranţă, reţeaua rutieră din ţara cu 656 de utilaje şi au răspândit aproximativ 3.264.05 tone de material antiderapant.

 

Astfel, DRDP Bucureşti a intervenit cu 12 utilaje şi s-au răspândit 44 de tone de material antiderapant, DRDP Craiova - 193 de utilaje şi s-au răspândit 899.5 tone de material antiderapant, DRDP Timişoara - 94 de utilaje şi s-au răspândit 301 tone de material antiderapant, DRDP Cluj - 122 de utilaje si s-au raspândit 701 tone de material antiderapant, DRDP Braşov - 89 de utilaje şi s-au răspândit 414 tone de material antiderapant, DRDP Iaşi - 138 de utilaje şi s-au răspândit 904,55 tone de material antiderapant, iar DRDP Constanţa - 8 utilaje au patrulat şi nu s-a răspândit material antiderapant.

"Facem apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condiţiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiţii de iarnă şi să se informeze în prealabil cu privire la condiţiile de trafic din zonele tranzitate", mai spun reprezentanţii CNAIR.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.