Două milioane de mașini Honda în pericol de autoincendiere

Două milioane de mașini Honda în pericol de autoincendiere

Constructorul auto japonez Honda Motor Co a anunţat vineri că va rechema la service aproximativ 2,1 milioane vehicule vândute la nivel mondial, din cauza problemelor la un senzor de la baterie care poate provoca un scurtcircuit şi posibil un incendiu, informează Reuters.

Purtătorul de cuvânt de la Honda, Chris Martin, a precizat că acţiunea va include 1,15 milioane sedanuri modelul Honda Accord produse în perioada 2013-2016 şi vândute în SUA şi alte aproape un milion de vehicule vândute în alte ţări.

Compania a precizat că senzorii conectaţi la baterie ar putea să nu fie suficient de bine izolaţi împotriva umezelii astfel că în timp este posibil ca umezeala să introducă sare şi alte materiale în senzorul bateriei, provocând un eventual scurtcircuit al senzorului scrie Agerpres.

Având în vedere amploarea rechemării, Honda a precizat că în prima faza dealerii vor adopta o soluţie temporară prin aplicarea unui adeziv pentru a evita intrarea umezelii urmând ca abia ulterior să înlocuiască senzorul.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.