Două convoaie militare s-au ciocnit. Traficul e complet blocat

Două convoaie militare s-au ciocnit. Traficul e complet blocat

Un accident în care au fost implicate două convoaie militare a avut loc joi, pe DN 2B, lângă podul Siret - Șendreni din județul Brăila. Traficul rutier este complet blocat.

UPDATE 16:30 Au fost preluați de la fața locului și dusi la Spitalul de Urgență Galați doi militari belgieni. Unul de 26 de ani, cu traumatism cranian minor și contuzie la gleznă și altul de 21 de ani, cu contuzie la gleznă.

Știrea inițială: Potrivit surselor Antena 3 CNN, accidentul ar fi avut loc între două mașini militare ale armatei belgiene care vin din poligonul Smârdan, acolo unde au loc exerciții. Un militar ar fi fost rănit ușor la spate.

„Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 2B, în apropierea Podului Siret - Șendreni, județul Brăila, la limita cu județul Galați, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate 2 convoaie militare, care au intrat în coliziune față-spate.

În urma impactului a rezultat rănirea unui conducător auto, care urmează a fi evaluat medical. Circulația rutieră este oprită pe ambele sensuri de mers, valorile de trafic fiind în creștere. Se estimează reluarea traficului în jurul orei 16:30.”, a transmis Poliția.

Imagini AICI


GEORGE NIȚĂ STAREA TRANSPORTURILOR


FORD TRUCKS LANSARE F-LINE
      

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.