Două camioane s-au ciocnit pe autostradă. Un șofer profesionist a murit Recomandat

Două camioane s-au ciocnit pe autostradă. Un șofer profesionist a murit

Tragicul accident a avut loc joi, 4 iulie, pe autostrada A2 din Austria, în districtul Hartberg-Fürstenfeld, unde un șofer de camion în vârstă de 72 de ani a murit în urma unei coliziuni violente. Cetățeanul maghiar se deplasa spre Viena când, în jurul orei 9:40, s-a ciocnit cu un camion condus de un polonez de 40 de ani.

Potrivit informațiilor furnizate de poliție, șoferul polonez a fost nevoit să frâneze brusc din cauza traficului aglomerat în apropiere de St. Johann in der Haide. Din nefericire, șoferul maghiar nu a reușit să observe la timp manevra și a lovit violent remorca camionului din față.

Intervenția echipajelor de urgență

La locul accidentului au intervenit rapid echipajele de urgență. Șoferul de 72 de ani a fost extras din cabina camionului de către pompierii din Hartberg, însă, din păcate, medicul de urgență sosit la fața locului nu a mai putut decât să constate decesul acestuia. Șoferul polonez a scăpat nevătămat.

Accidentul a dus la închiderea completă a autostrăzii A2 în direcția Vienei pentru mai bine de o oră. Conform raportului ÖAMTC, traficul a fost blocat pe mai mulți kilometri, cauzând un ambuteiaj semnificativ. (ziarulromanesc.de)


IVECO eDAILY


CAMION FEST 2024
      

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.