Două camioane s-au ciocnit după ce unuia i s-au blocat roțile în mers Recomandat

Două camioane s-au ciocnit după ce unuia i s-au blocat roțile în mers

Un accident în care au fost implicate două TIR-uri a avut loc în această seară, pe DN17, în Șintereag. Accidentul ar fi fost cauzat de o defecțiune la unul dintre autocamioanele implicate.


Un accident a avut loc în această seară, în jurul orei 18.10, pe DN17 în dreptul localității Șintereag. Totul ar fi pornit de la o defecțiune a sistemului de frânare al unui autocamion.

Martorii povestesc că șoferul unui TIR înmatriculat în județul Dâmbovița, care se deplasa pe direcția Bistrița-Cluj-Napoca, ar fi efectuat o depășire. A pierdut însă controlul volanului și a intrat pe contrasens.

 Din declarațiile oamenilor care au văzut incidentul, camionul ar fi fost lovit de un alt autocamion care circula regulamentar din sens opus. Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ BN, Paul Rodilă, accidentul ar fi fost cauzat de o defecțiune tehnică.

”Într-adevăr, un camion de 7,5 tone, din cauza unei defecțiuni la sistemul de frânare (i s-au blocat roțile în mers), a colizionat ușor un alt camion. Nu s-au înregistrat victime. Traficul a fost parțial blocat vreo câteva minute, s-a circulat alternativ pe un singur sens. Acum se circulă normal.”, a declarat Paul Rodilă.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.