Două autoturisme și un camion s-au ciocnit: Un mort Recomandat

Două autoturisme și un camion s-au ciocnit: Un mort

Un bărbat de aproximativ 30 de ani a murit, iar altul a fost rănit, marţi, în urma coliziunii dintre două autoturisme şi un TIR. Accidentul s-a produs pe DN 16, în judeţul Cluj.

Pompierii din cadrul Punctului de Lucru Mociu şi al Detaşamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit la un grav accident rutier petrecut pe raza localităţii Căianu Mic, comuna Căianu.

„La faţa locului au ajuns trei autospeciale cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD, un echipaj SAJ şi elicopterul SMURD, din cadrul Punctului Aromedical Jibou. Pompierii au asigurat accesul către o persoană încarcerată într-unul dintre autoturismele avariate, acesta din urmă fiind răsturnat în afara părţii carosabile. Bărbatul, în vârstă de aproximativ 30 de ani, nu prezenta semnale vitale, astfel încât s-a impus extragerea de urgenţă şi aplicarea imediată a manevrelor de resuscitare”, a transmis ISU Cluj.

Bărbatul nu a răspuns manevrelor de resuscitare.

La locul accidentului, un al doilea bărbat a primit primul ajutor calificat şi a fost transportat la spital pentru îngrijiri de specialitate.


MAN PRE-IAA AUSTRIA


SCHMITZ PRE-IAA 2024

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.