Două autocare şi un camioane au fost implicate într-un accident Recomandat

Două autocare şi un camioane au fost implicate într-un accident

Două autocare şi un TIR au fost implicate, vineri dimineaţă, într-un accident rutier produs pe E 70, în judeţul Teleorman, fiind declanşat Planul Roşu de Intervenţie. Forţele de intervenţie au fost suplimentate, inclusiv cu un punct medical avansat, fiind alocate două elicoptere SMURD. Centrul Infotrafic a anunţat că trei persoane au nevoie de îngrijiri medicale şi că se intervine pentru stingerea unui incendiu izbucnit la autocamion. Traficul este blocat.


UPDATE - Potrivit Centrului Infotrafic, în accidentul produs pe DN 6 au fost implicate un ansamblu auto, un autobuz şi un microbuz. Trei persoane necesită îngrijiri medicale, fiind solicitat sprijinul unui elicopter SMURD. Este în desfăşurare intervenţia de lichidare a incendiului produs la nivelul autocamionului.

Traficul este oprit pe DN 6 Ghimpaţi- Alexandria, circulaţia fiind deviată către DJ 503 prin Videle.

UPDATE - Au fost suplimentate forţele de intervenţie cu 2 autospeciale de stingere, 1 punct medical avansat şi 3 ambulanţe SMURD din cadrul ISU Bucuresţi-Ilfov, a anunţat IGSU.

Totodată, un al doilea elicopter SMURD a fost alocat la caz.

ŞTIREA INIŢIALĂ - Potrivit ISU Teleorman, accidentul rutier în care au fost implicate două autocare şi un TIR a avutr loc între localităţile Bujoreni şi Prunaru, pe E70.

Având în vedere numărul persoanelor implicate, pentru gestionarea optimă a misiunii de răspuns, a fost activat Planul Roşu de Intervenţie.

Echipajele operative intervin cu 2 autospeciale de stingere, 1 autospecială de descarcerare, o autospecială de transport personal şi victime multiple, 8 ambulanţe SMURD şi 6 ambulanţe SAJ.

În sprijinul forţelor din teren, a fost solicitat şi un elicopter SMURD.

Din cadrul ISU Giurgiu se deplasează la locul accidentului o autospecială de transport victime multiple şi două ambulanţe SMURD.

De asemenea, de la nivelul ISU Bucureşti-Ilfov au fost suplimentate forţele de intervenţie cu 1 ambulanţă SMURD cu medic şi 1 autospecială pentru transport victime multiple.


VERSUS S03E01


CAMION FEST CEFIN 2023
      

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.