Dorohoi. Camion ajuns în curtea unei case Recomandat

Dorohoi. Camion ajuns în curtea unei case

Un accident rutier, în care a fost implicat un camion, a avut loc sâmbătă dimineață, în Dorohoi.

Evenimentul rutier a avut loc pe strada Ștefan cel Mare, între intersecția cu strada Miron Costin și trecerea la nivel cu calea ferată din zonă.

Acesta este al treilea accident cu un camion în patru zile și al șaselea în șapte săptămâni.

Din motive încă necunoscute, șoferul unui camion a intrat prea tare într-o curbă ușoară la stânga și nu a mai reușit să vireze la timp, astfel că mastodontul a fost scăpat de sub control. Camionul a rupt gardul unei case din apropiere și s-a oprit în curte. Din fericire nimeni nu se afla atunci în zonă, astfel că nu au fost înregistrate victime, ci doar pagube materiale

Evenimentul este doar ultimul dintr-un șir tot mai lung de astfel de accidente, în care sunt implicate camioane de mare tonaj. Primul incident de acest fel din serie a avut loc la mijlocul lui Octombrie, la intrarea în Răchiți, unde un camion confund de un bărbat de 40 de ani a intrat prea tare într-o curbă și a ajuns în curtea unei case.

La finele lunii octombrie, un camion plin cu cereale, condus de un șofer de 30 de ani, s-a răsturnat în apropiere de localitatea Mihail Kogălniceanu. Din fericire nu au existat victime.

Un alt accident cumplit a avut loc în prima săptămână din luna noiembrie. Un bărbat din Botoșani a murit la scurt timp după ce a nimerit sub roțile unui camion. Accident a avut loc în zona Bucovina, una dintre roți trecând pentru trupul acestuia. Șoferul camionului are 23 de ani.

În urmă cu trei zile, un șofer de camion a ajuns la spital, după ce a intrat cu viteză prea mare într-o curbă și s-a răsturnat cu camionul într-o râpă de pe marginea drumului, în apropiere de Unțeni. Șoferul camionului are 25 de ani.

O zi mai târziu, un alt camion a fost implicat într-un accident rutier. Incidentul a avut loc la intrarea în localitatea Văculești, unde șoferul de 42 de ani al unui camion încărcat cu bitum s-a răsturnat pe o parte. Polițiștii au stabilit ulterior că acesta era și băut la volan, bărbatul fiind rănit și transportat la spital.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.