Doi tineri au pierit sub o autocisternă

Doi tineri au pierit sub o autocisternă

Imagini cumplite pe un drum național din țară. Doi tineri și-au pierdut viața după ce s-au izbit violent de o autocisternă care circula pe contrasens

Accident mortal pe DN1, în localitatea Șaula, comuna Izvoru Crișului. Un Renault cu numere de Vaslui s-a făcut pur şi simplu praf, după ce s-a izbit în plin de o autocisternă, pe contrasens.

La sosirea echipajelor de urgenţă, în vehicul se aflau încarcerate două persoane, un bărbat şi o femeie, de 23 de ani, respectiv 24 de ani. Din păcate, au fost declarate decedate la faţa locului.
"Pompierii din cadrul Detaşamentului Huedin intervin în aceste momente la un grav accident rutier petrecut pe raza localităţii Şaula, comuna Izvoru Crişului.

În accident au fost implicate o autocisternă şi un autoturism puternic avariat. În autoturism se aflau încarceraţi un bărbat şi o femeie de aproximativ 30 de ani care, din păcate, prezintă leziuni incompatibile cu viaţa'', a transmis ISU Cluj.

Șoferul autocisternei, cetățean ucrainean, nu a putut evita impactul


Din primele informaţii, se pare că tânărul şofer ajuns la km 522+300 m, iar într-o curbă la stânga ar fi pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu un ansamblu de vehicule (cap tractor și cisternă), condus de un cetățean ucrainean, în vârstă de 51 de ani.

Acesta din urmă a fost testat dacă a consumat alcool înainte să urce la volan, dar rezultatul a ieşit negativ.


CAMION FEST CEFIN 2023


VERSUS S03E01

Victimele nu au avut nicio șansă
Tragedia a avut loc, dimineață, în jurul orei 8:20, pe DN1 E60, în localitatea Șaula, între o maşină şi o autocisternă.

Din nefericire, în urma impactului, două persoane aflate în autoturism au decedat. ISU Cluj a intervenit la locul accidentului cu mai multe echipaje.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.