Doi șoferi de camion au furat sute de cauciucuri și sute de litri de motorină Recomandat

Doi șoferi de camion au furat sute de cauciucuri și sute de litri de motorină

Doi români, unul de 42 de ani și altul de 19 ani, au fost condamnați la închisoare după ce polițiștii din Austria i-au prins la furat de cauciucuri și motorină. Cei doi, șoferi de TIR și ei, au fost prinși în flagrant, iar marfa furată a fost evaluată la 200.000 de euro.


Peste 540 de cauciucuri de TIR-uri au furat cei doi șoferi români în patru luni de zile, iar la asta se adaugă și sute de litri de motorină, combustibilul fiind folosit pentru a aduce marfa în țară, relatează presasm.ro, citând site-ul austriac de știri heute.at.

Furturile au avut loc începând cu luna octombrie a anului trecut, iar cei doi români au acționat în aproape toată Austria. Marfa furată se ridică la 200.000 de euro, spun anchetatorii, care i-au prins în flagrant pe cei doi români.
Acționau după un plan bine stabilit. Și în seara în care au fost prinși, la ora patru dimineața, ei reușiseră să fure roțile de rezervă de la 17 TIR-uri aflate într-o parcare din Amstetten, marfă de câteva mii de euro. Apoi au început să fure motorina necesară pentru a transporta marfa furată înapoi în țară.

 

Cei doi au primit pedepse cu închisoarea din partea magistraților. Bărbatul în vârstă de 42 de ani va sta doi ani după gratii, în timp ce tânărul de 19 ani va sta șapte luni la închisoare.


schmitz ecoflex video


schmitz gotha video

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.