Doi șoferi români, prinși cu 75 de migranți în camion. 10 dintre ei, la un pas de moarte Recomandat

Doi șoferi români, prinși cu 75 de migranți în camion. 10 dintre ei, la un pas de moarte

Un camion în care erau înghesuiți 75 de imigranți clandestini a fost interceptat de carabinieri sâmbătă, 12 iunie 2021, pe autostrada A4, în apropierea cabinei de taxare din Latisana (Provincia Udine).

Potrivit publicației Il Piccolo, TIR-ul era înmatriculat în România, iar în cabină se aflau doi șoferi de naționalitate română.

Din primele informații prezentate de autorități, migranții proveneau din țări precum Pakistan, Afghanistan și Bangladesh, iar 10 dintre ei se simțeau foarte rău din cauza căldurii. Unul dintre ei a ajuns în stare gravă la spital.

Camionul a circulat multe ore în soare

Temperatura în remorcă era foarte ridicată, deoarece camionul a circulat mai multe ore în soare. Mulți dintre cei 75 de migranți erau deshidratați.

După ce carabinierii din Latisana au constatat prezența numărului mare de imigranți în remorcă, aceștia au solicitat ajutorul agenților de la Polizia Stradale și a paramedicilor.

Mai multe echipe de polițiști și paramedici au intervenit astfel la fața locului, imigranții primind apă și îngrijiri medicale.

Starea de sănătate a unuia dintre pasagerii clandestini era foarte gravă și a fost internat în spital în stare critică.

Cei doi șoferi români au fost reținuți și, foarte probabil, vor fi puși sub arest preventiv de către autoritatea judiciară locală. (stiridiaspora)

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.