Doi șoferi români de camion, condamnați pentru că au vrut să fure un alt camion

Doi șoferi români de camion, condamnați pentru că au vrut să fure un alt camion

Doi șoferi români de TIR au fost condamnați luni dimineață la închisoare, la tribunalul de corecție din Bruges. Cei doi au vrut să fugă cu un camion în decembrie anul trecut, când au fost prinși în flagrant delict, relatează cotidianul Nieuws Blad.

În decembrie anul trecut, poliția din Ostende a primit un raport de la un martor care a văzut că o semiremorcă cu plăcuță de înmatriculare franceză ce staționa de ceva timp într-o zonă din oraș. Polițiștii au sosit la fața locului pentru a efectua un control, dar tocmai în acel moment i-au prins pe Marian C., 21 de ani, și Constantin P., 35 de ani, care au venit la volanul unui cap tractor să ridice semiremorca. Cei doi români au fost reținuți de polițiști și duși la audieri.

După investigații suplimentare, s-a descoperit că avea legături și cu alte furturi. În Dunkerque, două remorci încărcate cu zinc și electronice au dispărut, iar apoi încărcătura fusese transferată într-un alt camion din Ostende, după care C. si P. au venit să ridice remorcile. Ei spun că au făcut asta pentru o bandă mai mare de hoți.

Instanţa penală Bruges a hotărât să-i dea lui Constantin P. o pedeapsă efectivă de doi ani șu jumătate de închisoare. Însoțitorul său, Marian C., a primit o pedeapsă de trei ani de închisoare, din care 15 luni cu suspendare. (libertatea.ro)


VERSUS S03E01


CAMION FEST CEFIN 2023
      

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.