Doi români, morți după ce mașina lor s-a izbit de un camion răsturnat Recomandat

Doi români, morți după ce mașina lor s-a izbit de un camion răsturnat

O mașină s-a izbit de un camion articulat care a intrat în depășire în jurul orei 2 dimineața, în apropiere de Odelzhausen. Autostrada în direcția München este complet închisă până la prânz.

Două persoane și-au pierdut viața într-un grav accident rutier care a avut loc în districtul Dachau în noaptea de marți spre miercuri.

La scurt timp după ora 2 dimineața, pe autostrada A8 în direcția München, un autoturism s-a ciocnit cu un camion articulat care se răsturnase în apropiere de intersecția Odelzhausen și a ajuns sub partea din spate a acestuia. Un medic de urgență a putut constata doar decesul celor doi ocupanți ai mașinii. Potrivit poliției, aceștia erau doi bărbați în vârstă de 48 și 49 de ani. Șoferul camionului (64 de ani) a suferit răni ușoare.

Potrivit poliției, carosabilul era alunecos din cauza ploii înghețate. Autostrada A8 a fost complet închisă în direcția München până la prânz.

Astăzi, în jurul orei 2.10, Centrul de operațiuni al Direcției de Poliție din Bavaria Superioară Nord a luat cunoștință de accidentul rutier. În raportul inițial, martorii vorbiseră deja despre ocupanții unui autoturism, răniți mortal. Atunci când ofițerii de patrulă de la postul local de poliție rutieră din Fürstenfeldbruck și colegii de la postul de poliție din Dachau au ajuns la locul accidentului, șoferul și pasagerul autoturismului fuseseră deja declarați morți de către un medic de urgență.

Potrivit poliției, în jurul orei 2.05, autoturismul a intrat sub partea din spate a unui camion cu semiremorcă, care era parcat la acceleratorul de la intersecția Odelzhausen, în direcția München, și a ieșit pe banda din mijloc.

"Rănile fatale suferite de ocupanții autoturismului au fost cauzate de dinamica coliziunii", continuă raportul.

Șoferul camionului articulat, un bărbat în vârstă de 64 de ani din districtul Bergstraße din Hesse, a suferit răni ușoare în urma accidentului. "În momentul accidentului, suprafața asfaltată a drumului era alunecoasă din cauza condițiilor de umezeală înghețată", a raportat poliția. După cum a declarat un purtător de cuvânt al poliției pentru ziarul nostru, în jurul orei 13.00, ocupanții mașinii care au murit sunt doi cetățeni români de sex masculin, în vârstă de 49 de ani (șoferul) și 48 de ani (pasagerul), care se deplasau prin.

Mai multe imagini AICI


I LOVE DRACULA EP.01


ASCET SERVICE FORD TRUCKS

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.