Doi români au furat o remorcă plină cu unelte. Prejudiciu, 50.000 euro Recomandat

Doi români au furat o remorcă plină cu unelte. Prejudiciu, 50.000 euro

Unelte de înaltă calitate furate în Ludwigsburg: Poliția a prins doi suspecți care au fugit. Cei doi români au furat o semiremorcă, pe care apoi au încărcat-o cu unelte. Valoarea jafului este de 50.000 de euro.

Pentru că sunt suspectați de comiterea unui furt de scule de mare valoare, doi bărbați în vârstă de 31 și 32 de ani se află în arest preventiv începând de luni, 02.10.2023

Potrivit constatărilor de până acum ale procuraturii din Heilbronn, incidentul a avut loc în noaptea de luni spre marți, în jurul orei 2, în incinta unei firme de transport din Carl-Benz-Straße din Ludwigsburg. Cei doi suspecți ar fi intrat cu un tractor de camion în incinta companiei și ar fi furat o semiremorcă în valoare de aproximativ 30.000 de euro. Această remorcă era încărcată cu piese și scule în valoare de cel puțin 50.000 de euro. Un martor atent a observat infracțiunea și a alertat poliția.

Măsurile de căutare inițiate imediat au dus la arestarea celor doi suspecți pe autostrada federală 81, în apropiere de intersecția Weinsberg, în jurul orei 2:30 dimineața.

La cererea procuraturii din Heilbronn, cei doi cetățeni români au fost aduși luni în fața unui magistrat de la tribunalul districtual din Öhringen. Acesta a emis mandate de arestare pentru suspiciune de furt într-un caz deosebit de grav și a dispus ca ce doi tineri români, de 31 și 32 de ani, să fie plasați în arest preventiv în centre de corecție.


VERSUS S03E01


CAMION FEST CEFIN 2023
      

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.