Destin. A fost stewardesa. A condus CAMIOANE. Iubea România. A decedat!

Destin. A fost stewardesa. A condus CAMIOANE. Iubea România. A decedat!

A murit Tamara, şoferiţa de TIR care construia adăposturi pentru câinii abandonaţi din România. Victimă a unui accident de camion în urmp cu 4 ani, Tamara a trăit de atunci paralizată, într-un scaun cu rotile.

Tamara Raab a fost un suflet mare şi bun, o altruistă înainte de toate, o mare iubitoare de animale. În 2013 a venit la volanul camionului ei încărcat cu materiale în România şi într-o săptămână a ridicat un adăpost pentru câinii abandonaţi, la Câmpulung Muscel.

Tamara Raab a fost stewardesă înainte de a-şi trăi visul, acela de a conduce un TIR. A fost singura femeie din Germania care a condus un camion de 40 de tone şi a fost iniţiatoarea mai multor campanii de donaţii pentru animalele fără adăpost din întreaga Europă.

Tamara venea constant în România şi ajuta la consolidarea adăpostorilor pentru câinii abandonaţi, în Ilfov, Buzău sau Cluj. Era iubită de români şi iubea la rândul ei ţara noastra. Aducea nu doar materiale de construcţii şi hrană, ci şi medicamente pentru animale, dar şi ajutoare pentru românii nevoiaşi din comunităţile prin care trecea.

Era o femeie extrem de iubită de prieteni şi extrem de respectată printre şoferii de TIR. A suferit răni grave la cap în accidentul din 2014 şi nu s-a mai recuperat niciodată.

A murit duminică, după o grea suferinţă, şi toţi cei care au cunoscut-o o plâng amarnic. A pierit un om bun, un suflet mare, "unul dintre acei oameni care vindecă rănile Pământului", după cum a scris o prietenă de-ale Tamarei.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.