Miercuri, 18 Mai 2022 - TIRMagazin.ro

112 milioane lei pentru monitorizarea a trei sectoare de autostradă și un DN

Guvernul a aprobat, miercuri, prin Hotărâre, indicatorii tehnico-economici privind realizarea sistemului de monitorizare şi informare asupra traficului şi a condiţiilor de circulaţie pentru trei sectoare de autostradă şi un drum naţional, valoarea estimată a lucrărilor fiind de 112,8 milioane de lei cu TVA, a declarat purtătorul de cuvânt al Executivului, Dan Cărbunaru.

Citeşte mai departe ...

Trei persoane rănite şi încarcerate în urma unui accident în care au fost implicate un microbuz şi o maşină,

Trei persoane au fost rănite, miercuri, în urma unui accident rutier care a avut loc în dreptul localităţii Şagu din judeţul Arad, între un microbuz de transport persoane în care se afla doar şoferul şi un autoturism în care se aflau două persoane. În urma coliziunii, cele trei victime au rămas încarcerate, fiind solictat elicopterul SMURD să preia unul dintre răniţi.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Poliția nu mai poate verifica electronic ce mașini nu au RCA. Care sunt explicațiile

Poliția a transmis noi precizări cu privire la motivele pentru care ar fi ajuns în imposibilitatea de a mai aplica legea care o obligă să gestioneze electronic ce mașini înmatriculate nu au asigurare RCA și să sancționeze șoferii în cauză. Bugetul alocat, resursele umane necesare, lipsa datelor în timp real cu polițele RCA emise și anumite impedimente legale sunt motivele invocate de MAI.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.