Marți, 04 Octombrie 2022 - TIRMagazin.ro

VIDEO Pe Transfăgărășan și Transalpina e iarnă. Traficul auto, restricționat

Pe Transfăgărășan și Transalpina, cele mai înalte și mai spectaculoase drumuri din România, iarnă s-a instalat în toată regula. Ninge abundent și drumarii intervin non-stop, dar, pe anumite zone, traficul auto a fost restricționat.

Pe Transfăgărășan a început să ningă încă de noaptea trecută, iar pe pământ s-a depus deja un strat subțire de omăt. Zăpada a acoperit și drumul dintre munți, astfel că angajații Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Brașov au scos din garaje utilajele de deszăpezire și au intervenit încă de la primele ore ale dimineții.

„Ninge abundent în acest moment pe DN7C – Transfăgărășan. Colegii noștri de la Districtul Bâlea (Sibiu) și Districtul Picul Negru (Argeș) intervin cu un utilaje cu lamă și materiale antiderapante pentru curățarea carosabilului. Vă rugăm să nu vă aventurați pe traseul Bâlea Cascadă – Bâlea Lac – Piscul Negru dacă nu aveți mașina pregătită pentru deplasări în condiții de iarnă”, au anunțat reprezentanții DRDP Brașov.


HOLLEMAN AGABARITIC


STAREA TRANSPORTURILOR- GEORGE NIȚĂ

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

O autospecială de pompieri s-a răsturnat pe platforma aeroportului „Henri Coandă”

O autospecială de pompieri aparţinând Serviciului Salvare Stingere Incendii de pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti s-a răsturnat marţi dimineaţă, în timp ce se deplasa pe platforma aeroportului. Nicio persoană nu a fost rănită, iar traficul aerian nu a fost perturbat. Incidentul este anchetat atât de către Poliţia Transporturi Aeriene, cât şi de către aeroport, transmite News.ro.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.