Miercuri, 26 Octombrie 2022 - TIRMagazin.ro

S-a semnat contractul pentru finalizarea construcţiei Lotului Cheţani-Câmpia Turzii

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu anunţă miercuri că a fost semnat contractul pentru finalizarea construcţiei Lotului Cheţani-Câmpia Turzii, al Autostrăzii Transilvania. Asocierea de constructori austrieci şi germani are la dispoziţie 420,34 milioane de lei (fără TVA) şi 21 de luni (3 luni proiectare şi 18 luni execuţie) pentru a finaliza lucrările la acest lot al A3.


Potrivit ministrului, ”este ultimul lot care lipseşte din tronsonul de autostradă care face legătura între Târgu Mureş şi Cluj-Napoca”.

Sorin Grindeanu arată că ”asocierea de constructori austrieci şi germani are la dispoziţie 420,34 milioane de lei (fără TVA) şi 21 de luni (3 luni proiectare şi 18 luni execuţie) pentru a finaliza lucrările la acest lot al A3”.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Știm cine va „desena” Autostrada Nordului. Au 18 luni

Asocierea Quadrante Viaponte Consultanță SRL (lider de asociere) – Metroul SA – Capital Vision SRL a fost desemnată câștigătoarea contractelor pentru elaborarea Studiilor de Fezabilitate pentru două loturi ale Autostăzii Nordului (Baia Mare – Suceava), a anunțat marți Cristian Pistol, directorul general al Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.