Cuplu care lucra pe camion, grav accident de circulație. Bărbatul a murit Recomandat

Cuplu care lucra pe camion, grav accident de circulație. Bărbatul a murit

Tragedia petrecută aseară pe DN 72A, Târgoviște-Câmpulung, pe teritoriul satului Gemenea-Brătulești, comuna Voinești, a cutremurat întreaga comunitate din Malu cu Flori.

Bărbatul de 35 de ani care a murit în cumplitul accident de circulație, de fel din București, locuia în această localitate. La soție. Nimeni nu își explică cum un șofer profesionist, fiindcă tânărul și nevasta sa erau șoferi pe TIR, la propria firmă, a putut să aibă un asemenea sfârșit.

Autoturismul cu care se deplasa, aproape de centrul satului Gemenea-Brătulești, a părăsit carosabilul și a intrat violent într-un cap de pod. Șoferul a murit pe loc. Forța impactului a transformat mașina într-un morman de fiare contorsionate.
Bărbatul era iubit și apreciat de toți. Soția este răvășită de durere. Veniseră amândoi în țară în concediul de sărbători și urmau să se întoarcă la muncă în Vest. Efectuau transporturi pentru diferite firme în toată Europa.

Toți cei care l-au cunoscut pe Bogdan nu își explică ce s-a întâmplat. O clipă de neatenție, oboseala, un derapaj ciudat, o defecțiune tehnică… Vorbim despre un șofer experimentat, care bătuse toate drumurile Europei la volanul mastodonților. A fost nevoie de o singură clipă fatidică pentru ca un destin să fie frânt… (incomodmedia)


STAREA TRANSPORTURILOR - CONSTANTIN ISAC


CAMION FEST OCTOMBRIE 2022

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.