Cumplit. Un CAMION a spulberat o mașină în care era o fetiță și s-a oprit într-o casă. Șoferul e mort

Cumplit. Un CAMION a spulberat o mașină în care era o fetiță și s-a oprit într-o casă. Șoferul e mort

Un bunic se afla în maşină cu nepoţica, în vârstă de 6 ani.

A tras pe dreapta sa-i cumpere o îngheţată. Când era, însă, în magazin, şoferul unui TIR a lovit maşina în care era copilul şi a intrat într-o casă. Autoturismul, după ce s-a învârtit de câteva ori pe loc, a ajuns într-un şanţ. Fetiţa a scăpat ca prin minune, dar şoferul a murit pe loc. Accidentul a fost surprins de camerele de supraveghere ale unui alt magazin. Totul s-a întâmplat în localitatea Brădeşti, situată la 25 de kilometri de Craiova. Bunicul se întorcea cu fetiţa de la dentist şi, în apropiere de casă, aceasta a cerut o îngheţată. Omul a tras pe dreapta, în apropierea unui magazin, şi i-a spus nepoatei să stea cuminte să-l aştepte. Doar câteva secunde au trecut şi bărbatul a auzit afară o bubuitură cumplită şi ţipete. "Am ieşit repede şi am văzut un tir într-o casă, oamenii ziceau că şoferul a murit. Când m-am uitat spre locul unde lăsasem maşina şi am văzut că zburase într-un şanţ, am crezut că în acel moment şi eu mor. Nepoata era, din fericire, bine. M-a întrebat ce s-a întâmplat. Eu cred că norocul ei a fost că a stat în spate, între scaune, asculta muzică", a povestit bunicul.

La faţa locului au ajuns echipajele Smurd şi descarcerare. Şoferul Tir-ului a fost cu greu scos din cabina care era strivită în pereţii casei. Bărbatul, în vârstă de 60 de ani, decedase.

Proprietarul locuinţei a urmărit întreaga scenă. "Şoferul tir-ului a vrut să ocolească maşina care staţiona pe dreapta, dar a lovit-o şi cred că s-a speriat, nu ştiu ce s-a întâmplat, dar a intrat în casa mea. Norocul este că nu era nimeni în locuinţă, este o casă bătrânească în care nu mai stăm", a declarat proprietarul. Poliţiştii au deschis în cauză un dosar penal pentru ucidere din culpa şi urmează să stabilească dacă maşina parcată pe marginea drumului era regulamentar oprită sau dacă şoferul care a decedat nu a adaptat viteaza la condiţiile de drum.

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.