Cum poți închiria camioane în Europa? Recomandat

Cum poți închiria camioane în Europa?

O platformă de mobilitate care oferă flotelor acces la furgonete și camioane se lansează în Europa, începând cu Regatul Unit.

Flexter, cu sediul în Montreal, Canada, oferă flotelor acces la o gamă largă de vehicule comerciale de la diferiți furnizori prin intermediul platformei sale de rezervare online.

Extinderea sa în Europa reprezintă o etapă importantă pentru afacere, pe măsură ce își continuă creșterea prezenței globale.

Potrivit acesteia, creșterea va fi condusă de parteneriate de închiriere fundamentale care pot asigura o acoperire constantă a rețelei în Regatul Unit.

Thomas Delvaux Lefebvre, CEO al Flexter, a declarat: "Suntem încântați să lansăm Flexter.com pe piața din Marea Britanie cu o rețea de furnizori de încredere de închiriere de camioane, permițând clienților să compare tarifele, disponibilitatea vehiculelor și serviciile, toate în timp real și într-un singur loc.

Platforma Flexter își propune să ofere o experiență de rezervare fără întreruperi, opțiuni de închiriere flexibile și diverse opțiuni de prețuri competitive.

Indiferent dacă este pentru uz personal sau de afaceri, compania de software spune că simplifică procesul de închiriere de furgonete, camioane și alte vehicule comerciale ușoare, făcând mai ușoară ca niciodată găsirea vehiculului potrivit pentru orice proiect de mutare.


MAN PRE-IAA AUSTRIA


SCHMITZ PRE-IAA 2024

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.