Cum explică românul acuzat de tentativă de omor că arunca cu pietre în mașini: Singurătatea!

Cum explică românul acuzat de tentativă de omor că arunca cu pietre în mașini: Singurătatea!

Un șofer de camion român va trebui să răspundă în fața tribunalului regional din Augsburg pentru zece capete de acuzare de tentativă de omor.

Românul, în vârstă de 49 de ani, este acuzat că a aruncat pietre din cabina camionului său către alte vehicule care se apropiau de el, în timp ce conducea pe autostrăzile din Germania.

Potrivit procuraturii, șoferul camionului căuta să lovească parbrizele mașinilor și astfel să provoace accidente. În mai multe cazuri, geamurile au fost avariate sau sparte, iar actele sale au rănit trei femei și un bărbat.

Bărbatul este judecat pentru zece capete de acuzare de tentativă de omor la Tribunalul districtual din Augsburg, scrie merkur.de.

La începutul procedurii, avocatul apărării acuzatului a făcut o declarație pentru a explica motivele șoferului profesionist. Potrivit declarației, românul acuzat se plictisea în timpul călătoriilor sale și nu putea face față "singurătății de a fi șofer de camion". Bărbatul de 49 de ani a confirmat apoi această versiune.

Infracțiunile ar fi avut loc între iunie 2022 și februarie 2023 pe drumurile federale 2 și 17, asemănătoare cu o autostradă, în nordul orașului Augsburg. Procurorul presupune că inculpații au acceptat că șoferii care veneau din sens opus ar putea fi uciși de piatră sau ar putea fi atât de speriați încât să se producă accidente mortale.

Sentința în acest caz urmează să fie anunțată în februarie.


STEFAN BANICA JR


Starea- George Nita

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.