Cum a avut loc accidentul cu 12 răniți. Șoferul camionului avea viteză prea mare

Cum a avut loc accidentul cu 12 răniți. Șoferul camionului avea viteză prea mare

Miercuri, 6 octombrie a.c., la ora 17.19, pe D.N. 76, la ieșirea din localitatea Dușești spre Sâmbăta, un bărbat de 45 de ani, din municipiul Beiuș, în timp ce conducea un autotren cu semiremorcă, pe direcția Oradea – Beiuș, nu a adaptat viteza de deplasare într-o curbă la dreapta, iar în încercarea de a evita un autoturism care încetinise în fața sa, în urma acționării sistemului de frânare, a pătruns pe sensul opus de circulație, unde a acroșat cu semiremorca un autobuz condus regulamentar, din sens opus, de un bărbat de 48 de ani, din comuna Sârbi -Măgura, județul Olt.

Din impact, autobuzul a fost proiectat în afara părții carosabile, pe partea dreaptă a sensului său de deplasare, unde a intrat in coliziune frontală cu un autoturism oprit în fața unui imobil, iar apoi a lovit zidul și poarta respectivului imobil.


În urma accidentului rutier, o femeie de 71 de ani, din Pitești, județul Argeș și o alta de 51 de ani, din Curtea de Argeș, județul Argeș, ambele pasagere în autobuz, au suferit leziuni pentru îngrijirea cărora au fost transportate la spital.

În total, 12 persoane au fost rănite.

Polițiștii Biroului Rutier Beiuș continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier. (infooradea)

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.