Coliziune puternică între două camioane. Un șofer, blocat în cabină

Coliziune puternică între două camioane. Un șofer, blocat în cabină

Pompierii au fost înștiințați despre producerea unui accident rutier pe E 85, în localitatea Tețcani din comuna Gherăești.

La locul solicitării s-au deplasat pompierii cu o autospecială de stingere, o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului Roman și un echipaj cu ambulanță de la SAJ.

 

Accidentul rutier s-a produs între două autocamioane (un ciment și un camion frigorific) in care se aflau doar conducătorii auto. În urma coliziunii unul dintre conducătorii auto a rămas blocat în interiorul cabinei.

Cu ajutorul echipamentelor și procedeelor specifice pompierii au intervenit pentru scoaterea unui bărbat de 47 de ani, conștient cu politraumatisme. Acesta a primit îngrijiri medicale la locul evenimentului de la echipajul SMURD, ulterior fiind transportat la CPU Roman.

Cel de-al doilea conducător auto, un bărbat de 33 de ani, conștient cu poltraumatisme, a primit îngrijiri medicale la locul evenimentului de la echipajul SAJ, ulterior fiind transportat la CPU Roman.

Pompierii au acționat și pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor.

„Astăzi, 27 aprilie, în jurul orei 20.40, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe Drumul Național 2.

Din primele cercetări a reieșit că, în timp ce un bărbat, de 47 de ani, din județul Galați, conducea un ansamblu de vehicule pe Drumul Județean 208, la intersecția cu Drumul Național 2 – E 85, în afara localității Săbăoani, a intrat în coliziune cu un autotren condus de un bărbat, de 33 de ani, din județul Bacău.

În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea ambilor conducători auto.

Aceștia au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier.” – a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț. (stiri-neamt.ro)

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.