Coadă de sute de camioane pe Autostrada Soarelui, spre intrarea în Portul Constanța Recomandat

Coadă de sute de camioane pe Autostrada Soarelui, spre intrarea în Portul Constanța

Coadă de camioane pe mai mulți kilometri pe autostradă, spre mare, la intrarea în portul Constanța. Sute de tiruri așteaptă să intre în port, dar pun în pericol siguranța șoferilor care au mers spre stațiunile din partea de sud a litoralului.

Sute de TIR-uri sunt blocate, miercuri, la intrarea în Portul Constanța. Majoritatea transportă cereale și așteaptă pe Autostrada A2, ore întregi, să ajungă la danele din port.

Bineînțeles, sunt în pericol toți cei care trec pe acolo, pentru că trebuie să fie extrem de atenți. TIR-urile mai ies din șir, se mai mișcă, astfel încât cei care trec pe acolo trebuie să le evite.

Vorbim despre o situație care dăunează și stagnează de asemenea, de ceva timp. Anul trecut a fost un adevărat record în ceea ce privește prezența acestor TIR-uri.
S-au mai făcut promisiuni privind rezolvarea acestor lucruri și că se vor găsi soluții, astfel încât șoferii să nu mai stea ore întregi, sau chiar zile, până să intre în port, să-și descarce marfa, însă până în acest moment problemele nu au fost soluționate.


VERSUS S03E01


SCHMITZ CARGOBULL S.KOE IN ROMANIA

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.