CNAIR a desemnat constructorul Podului Berceni

CNAIR a desemnat constructorul Podului Berceni

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a semnat, miercuri, contractul de proiectare şi execuţie pentru Amenajare nod rutier CB - DJ401 (Berceni) km 33+190 - km 35+600 în regim de FIDIC GALBEN.

Operatorul economic care va realiza proiectarea şi execuţia contractului este Asocierea Trameco SA - Vahostra SK AS - Construcţii Erbaşu SA - Grafic Trends.

Valoarea contractului este de 146 de milioane de lei fără TVA (echivalentul a 30,5 milioane de euro fără TVA), iar sursa de finanţare o reprezintă fonduri europene nerambursabile.

„Obiectul principal al contractului îl reprezintă proiectarea şi execuţia lucrărilor pentru Amenajarea unui nod rutier pe Centura Bucureşti – DJ401 (Berceni) km 33+190 - km 35+600. Nodul va fi unul denivelat, cu amenajarea unui sens giratoriu suspendat, care va fluidiza traficul, inclusiv pe cel feroviar din zonă. În ceea ce priveşte desfăşurarea investiţei pe DJ 401, amenajarea nodului rutier este pe o lungime de aproximativ 600 de metri care se termină cu un sens giratoriu pe direcţia Bucureşti şi aproximativ 650 de metri care se termină cu un sens giratoriu pe direcţia Berceni”, au menţionat reprezentanţii CNAIR.

Acest proiect este parte componentă a lărgirii la 4 benzi a Centurii Rutiere a Municipiului Bucuresti Sud, intre A2 km 23+600 şi A1 km 55+520”.

În conformitate cu prevederile contractuale, durata de realizare a acestui contract este de 30 de luni, din care şase luni pentru activitatea de proiectare şi 24 de luni pentru execuţia lucrărilor, iar perioada de garanţie a lucrărilor ofertată de asocierea declarată câştigătoare este de zece ani.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.
Detalii Ok Resping