Circulaţie restricţionată pe Autostrada Soarelui până pe 27 mai

Circulaţie restricţionată pe Autostrada Soarelui până pe 27 mai
Traficul rutier pe autostrada A2 Bucureşti - Constanţa este restricţionat începând de marţi până pe 27 mai având în vedere că se efectuează lucrări de reabilitare a Podului de la Cernavodă.

Potrivit Centrului Infotrafic al Poliţiei Române, citat de Agerpres, începând de marţi până la data de 27 mai, se efectuează lucrări de reabilitare a Podului de la Cernavodă, astfel că pe autostrada A2 Bucureşti - Constanţa, între kilometrii 160 (Cernavodă) - 156+800 de metri (Feteşti), se circulă deviat de pe sensul către Bucureşti pe sensul către litoral, pe câte o bandă pentru fiecare direcţie.

 
De asemenea, până la finalul lunii mai, pe autostrada A2 Bucureşti - Constanţa, pe tronsoanele kilometrice 11-17 şi 27-33, se circulă deviat de pe sensul către Bucureşti (calea 2) pe sensul către litoral (calea 1), traficul desfăşurându-se pe câte o bandă pentru fiecare direcţie. Măsura este impusă în vederea efectuării de lucrări de reabilitare a părţii carosabile.

Centrul Infotrafic mai anunţă că a fost închis şi nodul rutier de acces în localităţile Cernica şi Bălăceanca, judeţul Ilfov, fiind restricţionată circulaţia pe breteaua de intrare/ieşire din autostradă şi DNCB, pe sensul Constanţa - Bucureşti.

Conducătorii auto sunt sfătuiţi să reducă viteza în zona lucrărilor şi să semnalizeze orice intenţie de schimbare a benzii de circulaţie.

 
Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.