CIOLPAN- UN PSIHOPAT EXTREM DE PERICULOS! Recomandat

CIOLPAN- UN PSIHOPAT EXTREM DE PERICULOS!

Poliția germană a lucrat aproape 8 luni la cazul unui ucigaș și violator în serie și a ajuns la concluzia că acesta ar fi Cătălin Dorinel Ciolpan, un șofer de TIR de 40 de ani din Huși, România.

 

Potrivit anchetatorilor, AND-ul său ar fi fost găsit pe cadavrele a două femei ucise și violate în noiembrie 2016, în Endingen, Germania, și în 2014, în Franța.

Legiștii au constatat că nemțoaica de 27 de ani a fost lovită în cap cu un levier și astfel au ajuns la concluzia că este vorba de un un șofer de TIR.

Potrivit publicației Vremea Nouă, din Huși, politiștii au descins la locuința bărbatului, de unde au ridicat mai multe probe, inclusiv o mașină. Vecinii au avut un șoc atunci când au văzut mulțimea de oameni ai legii care căutau dovezi pentru faptele lui Ciolpan. Nu aveau o părere prea bună despre el, dar nu s-au gândit că ar putea viola și ucide, la drumul mare. Au povestit că Ciolpan a încercat mai multe afaceri, dar toate au eșuat. El a plecat apoi în Germania, unde s-a stabilit împreună cu familia. “A avut un magazin alimentar, dar pe care știm că l-a închis după problemele cu banca. A mai avut o Dacia Papuc, albă, cu care căra lemne de la pădure și le vindea oamenilor, prin oraș. Nu am știut decât încoace că s-a făcut șofer de camion în străinătate. Știm că s-a despărțit de soție la un moment dat, dar s-au împăcat. Au trei copii. Avea și o mulțime de datorii pe la bănci, pe colo, pe colo, și de asta a și plecat în străinătate. A mai fost o situație care ne-a cam pus pe gânduri. A luat locuința unei rude, pe care a adus-o aici, la el, iar femeia aceea, deși nu era foarte bătrână, a murit imediat. Pentru mine, a fost ceva destul de ciudat, dar poate a fost doar o întâmplare. Când am auzit acum că a violat și a omorât două femei, am rămas șocați și ne-am amintit de întâmplarea de atunci. Are și el copii, are chiar și o fată, cum să facă treaba asta?! E greu de spus ce suflet poate avea un asemenea om”, a declarat un vecin.

Pus în fața probelor, Ciolpan a negat vehement că el ar fi autorul celor două crime.

În pozele pe care și le-a publicat pe Facebook, Ciolpan își ține copiii în brațe și face grătare cu familia și prietenii. Nimic nu pare să îl înfățișeze ca pe psihopat extrem de periculos, un criminal în serie. 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.