Cine sunt victimele nevinovate ale șoferului de TIR, beat pulbere

Cine sunt victimele nevinovate ale șoferului de TIR, beat pulbere

Gabriel B., în vârstă de 36 de ani, și Mirela I., în vârstă de 43 de ani, sunt cei doi sătmăreni care au căzut victimele nevinovate ale unui șofer de TIR mort de beat. Care după ce l-a ucis pe Gabriel B. și a rănit-o grav pe Mirela I. a fugit de la locul accidentului.

Gabriel B. și Mirela I. se ocupau cu proiecte de team building extrem de apreciate și de succes. Gabriel s-a remarcat și în plan sportiv, fiind un prolific jucător de darts, obținând rezultate notabile. Acum, din păcate, a plecat mult prea devreme dintre noi, total nevinovat. Familia și prietenii sunt în stare de șoc. Cu atât mai mult cu cât soția lui Gabriel este însărcinată cu gemeni, în luna a patra.

Sincere condoleanțe familiei îndurerate!

Mirela I. este într-o stare medicală stabilă, dar este în șoc din cauza accidentului. Apropiații încearcă acum să îi fie aproape pentru a putea găsi puterea să treacă peste această dramă teribilă.

 

Accidentul s-a produs vineri seara, pe Drumul European E81, pe raza localităţii Poarta Sălajului (comuna Românaşi). Cei doi sătmăreni se aflau într-o maşină ce rula regulamentar, când un TIR – tot din județul Satu Mare – a pătruns pe contrasens şi a spulberat autoturismul. Băut bine, şoferul de pe autospecială a părăsit locul accidentului şi a fost identificat pe raza municipiului Zalău.

Dacă şoferiţa a fost rănită, pasagerul din partea dreaptă a intrat în stop cardio-respirator. În pofida intervenţiei medicilor ajunşi la faţa locului cu o ambulanţă SMURD, victima nu a mai putut fi salvată, fiind declarată decedată.

De cealaltă parte, conducătorul auto de pe TIR şi-a continuat liniştit drumul, până în municipiul Zalău, când a fost identificat. Testat cu alcooltestul de poliţiştii sălăjeni, sătmăreanul, în vârstă de 48 de ani, are o alcoolemie de 1.22 mg/l alcool pur în aerul expirat!

În cauză, polițiștii continuă cercetările pentru infracțiunile de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului, părăsirea locului accidentului fără încuviințarea Poliției, ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, dar și pentru administrarea întregului probatoriu în cauză.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.