Cine e șoferul de camion care i-a lăsat mască pe jurații de la Masterchef?

Cine e șoferul de camion care i-a lăsat mască pe jurații de la Masterchef?

În ediția de luni, 23 septembrie, la audițiile Masterchef România, Florin Nistor, șofer de tir, a pregătit borș de cocoș. Are 53 de ani și este pasionat de gătit.

Deși a avut un mic ghinion, când ceaunul cu borș s-a vărsat pe plită, chefii Sorin Bontea, Chef Florin Dumitrescu și Chef Cătălin Scărlătescu s-au delectat cu lipiile coapte și zeama rămasă.

 ​Potrivit știrileprotv, Florin Nistor provine dintr-o familie numeroasă și modestă. A crescut liber și a depășit mai multe probleme în viață. Este căsătorit și are patru copii. A făcut 18 ani de kickboxing, bucurându-se de locul II la Olimpiada pe țară. 

Pasiunea pentru gătit o are de la vârst de 12 ani. Cele mai multe dintre rețetele sale sunt din zona Moldovei, unde a copilărit. Totuși, punctele sale forte sunt preparatele italiene și peștele.

 

Ciorbă de cocoș: ingredientele și modul de preparare.

Se pune uleiul la încins, se adaugă două cepe și bulionul și se călesc. Se adaugă gogoșar, țelină și morcov; apoi adăugăm carnea de cocoș.

Se acoperă cu apă și se lasă la fiert, spumând mereu apa, se adaugă sare și piper plus mirodenii. Aproape de sfârșit, când legumele sunt fierteă se adaugă borșul.

 
Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.