Cine e fata de 17 ani care a murit după ce un șofer s-a aruncat într-un camiom Recomandat

Cine e fata de 17 ani care a murit după ce un șofer s-a aruncat într-un camiom

O fată de doar 17 ani şi-a pierdut viaţa aseară în urma unui cumplit accident ce a avut loc pe D.N.79, în localitatea Chișineu-Criș, judeţul Arad.

Alţi tineri au fost răniţi, dintre care unul se află în stare gravă la Terapie Intensivă, după ce şoferul de 20 de ani a pierdut controlul volanului şi s-a izbit de semiremorca unui TIR. Din păcate, pentru Alexandra, eforturile medicilor de a-i salva viaţa au fost în zadar.

„În noaptea de 26/27 februarie a.c., în jurul orei 0.45, a avut loc un accident rutier grav pe D.N.79, în localitatea Chișineu-Criș. Din cercetări a reieșit că un tânăr de 20 de ani, din orașul Sântana care conducea un autoturism în localitatea Chișineu-Criș a părăsit sensul de mers și a intrat în coliziune cu partea laterală dreapta spate a semiremorcii unui tir condus de un bărbat de 34 de ani, din localitatea Sinești, județul Argeș. În urma impactului a rezultat decesul unei pasagere de 17 ani, rănirea celorlalți 3 pasageri și a conducătorului autoturismului. Conducătorul autoturismului nu a putut fi testat cu aparatul etilotest urmând a i se recolta probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs accidentul”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Arad, potrivit aradon.ro.

Zeci de mesaje de condoleanţe pentru Alexandra

Alexandra D. avea 17 ani şi era de loc din Sântana, județul Arad. Familia şi prietenii sunt în stare de şoc. Zeci de mesaje au fost postate pe reţelele de socializare.

"Drum lin, îngerașul nostru drag,te vom iubi mereu. Dumnezeu sa fie cu tine"

"Dumnezeu sa te odihneasca in pace, draga mea prietena.Nu pot sa cred ca ai plecat atât de repede de lângă noi...O sa te iubesc mereu" (dobrogeatv)

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.