Cine a fost șoferul mort după ce a căzut cu camionul în Dunăre? Recomandat

Cine a fost șoferul mort după ce a căzut cu camionul în Dunăre?

Un șofer a murit în urmă cu puțin timp, după ce a căzut cu autocamionul în Dunăre. Întreaga scenă s-a petrecut sub privirile îngrozite ale unui polițist de frontieră, care a făcut declarații cutremurătoare. Accidentul a fost atât de grav încât bărbatul de 42 de ani nu a mai avut nicio șansă!

sofer cazut cu camionul in dunare

Un accident îngrozitor s-a produs recent, între Orșova și Drobeta Turnu Severin. Un bărbat de doar 42 de ani s-a stins din viață fulgerător și nimeni nu a mai putut să îl salveze. Camionul pe care îl conducea a căzut în Dunăre, iar accidentul a fost devastator.

Tragedia s-a produs în condiții suspecte, iar prima ipoteză este că roata camionului pe care îl conducea a explodat.

Acesta ar fi pierdut controlul volanului și a căzut cu autocamionul direct în Dunăre.

Șoferul de 42 de ani a murit pe loc și nu a mai putut fi salvat. Era șofer profesionist și muncea de mult timp în acest domeniu, însă se pare că experiența nu l-a salvat din calea tragediei.

Întreaga scenă s-a petrecut sub privirea îngrozită a unui polițist de frontieră, care a urmărit neputincios tot ce s-a întâmplat. Bărbatul a început să îl caute cu barca personală și a anunțat autoritățile cu privire la ceea ce s-a întâmplat. Din nefericire, nu s-a mai putut face nimic pentru victima de 42 de ani.

”Am luat barca personală şi am început să-l caut aici. Am venit cât am putut de repede, am sunat la colegii de la pompieri, am sunat la colegii de la poliţie. S-a auzit o bubuitură şi l-am văzut la un moment dat cum a intrat în apă, remorca prima dată şi după capul tractor. La contactul cu apa a fost o explozie mică urmată de o flamă”, a declarat martorul.

Polițiștii iau în calcul mai multe ipoteze

Polițiștii cercetează acest caz, pentru a afla cauzele în care s-a produs tragedia.

Se iau în calcul mai multe ipoteze, iar prima dintre ele ar fi că roata camionului său ar fi explodat și ar fi pierdut controlul volanului.

De asemenea, se ia în calcul și posibilitatea ca bărbatul să fi adormit la volan sau să i se fi făcut rău.

Rămâne de văzut ce vor stabili polițiștii în cele din urmă.


CARAVANA SCANIA 2024


VERSUS SO3E05

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.