Cinci răniți dintre care doi copii după impactul cu un camion Recomandat

Cinci răniți dintre care doi copii după impactul cu un camion

Cinci persoane, între care doi copii de 10 şi 11 ani, au fost rănite şi transportate la spital în urma unui accident produs în zona oraşului arădean Sântana, în care au fost implicate un autoturism şi un TIR.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Arad, accidentul s-a produs în noaptea de luni spre marţi, la ieşirea din oraşul Sântana spre localitatea Curtici.

ISU a trimis un echipaj descarcerare, unul de stingere cu modul descarcerare şi un echipaj SMURD, însă au mai fost trimise şi trei echipaje de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean.

"La locul accidentului au fost găsite cinci victime, trei adulţi şi doi copii, în viaţă, cooperanţi şi stabili. Echipajul de descarcerare a intervenit pentru facilitarea accesului personalului medical către două victime. Toate cele cinci victime au fost transportate la Unitatea de Primire Urgenţe", a informat ISU Arad.

Biroul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) a anunţat că în accident au fost implicate un autoturism condus de un bărbat de 31 de ani, din Sântana, şi un autotren condus de un bărbat de 35 de ani, tot din Sântana.

"Conducătorii vehiculelor implicate în accident au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor şi împrejurărilor care au dus la producerea evenimentului rutier", informează IPJ.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.