Cetăţeni străini ascunşi printre frigidere, depistaţi de poliţiştii de frontieră

Cetăţeni străini ascunşi printre frigidere, depistaţi de poliţiştii de frontieră

Doi cetăţeni din Afganistan, unul din Irak şi unul din Iran care intenţionau să intre ilegal în România au fost prinşi, miercuri, ascunşi într-un camion încărcat cu frigidere, de către poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu.

Miercuri, în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu s-a prezentat pentru a intra în ţară, la volanul unui autocamion înmatriculat în Turcia, cetăţeanul turc E.E., în vârstă de 54 de ani, care transporta, conform documentelor de însoţire a mărfii, frigidere din Turcia pentru o societate comercială din România.

Printre frigidere, au fost descoperiţi ascunşi patru bărbaţi care nu aveau documente de identitate.

Poliţiştii de frontieră au stabilit că persoanele în cauză sunt doi cetăţeni afgani, un cetăţean irakian şi un iranian, cu vârste cuprinse între 16 şi 38 de ani. Cei patru au declarat că s-au urcat în semiremorca autocamionului fără ştirea şoferului, într-o parcare din Turcia, cu ajutorul unui cetăţean sirian a cărui identitate nu o cunosc, căruia i-au plătit câte 500 de euro. Totodată, cei patru au spus că intenţionau să ajungă în Germania.

Poliţiştii de frontieră au întrerupt călătoria cetăţenilor străini, iar conform protocolului româno-bulgar aceştia au fost preluaţi de Poliţia de Frontieră Bulgară.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.