Cel mai bătrân șofer de camion are 90 de ani Recomandat

Cel mai bătrân șofer de camion are 90 de ani

Un camionagiu american este un exemplu clar că vârsta este doar un număr. În ciuda vârstei sale de 90 de ani, el conduce în continuare și nici nu se gândește să se retragă din activitate.

Doyle Archer, un american din Kansas, care are 90 de ani și este cel mai bătrân șofer de camion din lume, a fost înregistrat oficial în Cartea Recordurilor. El a condus un tir de peste 60 de ani, parcurgând peste 8 milioane de kilometri.

„Nu intenționez să mă pensionez curând. Voi conduce atâta timp cât sunt sănătos. Termenul „pensionare” nu este în vocabularul meu”, a declarat Doyle pentru Cartea Recordurilor Guinness.

De-a lungul ultimilor douăzeci de ani ai carierei sale, Doyle a lucrat la Coomes Inc. din Phillipsburg, Kansas. Acolo, el a fost recent numit „Șofer sigur de 1 milion de kilometri” după ce a călătorit fără probleme 1,6 milioane de kilometri. Este evident că orice transport pe care Doyle îl efectuează este în totalitate în siguranță, indiferent de subiect, de la animale, conserve, mobilier până la petrol. El a declarat: „Absolut orice poți pune într-un camion, eu l-am transportat în cariera mea”, potrivit soferidinromania.


CARAVANA SCANIA 2024


VERSUS SO3E05

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.