Ce vor polonezii pentru a permite șoferilor ucraineni de camion să intre în țară Recomandat

Ce vor polonezii pentru a permite șoferilor ucraineni de camion să intre în țară

Una dintre cererile cheie ale transportatorilor polonezi care blochează frontiera cu Ucraina nu este posibilă din punct de vedere legal.

Sursa: Adalbert Jahnz, un purtător de cuvânt al Comisiei Europene, în cadrul unei ședințe de informare la Bruxelles, la 16 noiembrie, așa cum a fost raportat de European Pravda.

Principala revendicare a transportatorilor polonezi este revenirea la sistemul de permise pentru transportatorii ucraineni de a lucra în UE.

Citez din Jahnz: "Orice restabilire a sistemului de permise sau de cote pentru transportul auto nu este fezabilă din punct de vedere juridic, deoarece ar fi incompatibilă cu Acordul privind transportul rutier de mărfuri între Ucraina și UE. Acordul privind transportul rutier de mărfuri a fost, desigur, negociat cu acordul țărilor membre.

Dacă există întrebări cu privire la punerea în aplicare a acestui acord... în primul rând, depinde de autoritățile naționale ale statelor membre și ale Ucrainei să asigure respectarea în practică a dispozițiilor acordului., scrie Pravda


CEFIN CAMION FEST


SCHMITZ OKTOBERFEST 2023

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.