VIDEO Carambol cu 5 mașini și mai multe victime pe DN 1 la Balotești Recomandat

VIDEO Carambol cu 5 mașini și mai multe victime pe DN 1 la Balotești

Un accident rutier în care au fost implicate cinci maşini s-a produs, marţi, pe DN 1, la kilometrul 18, în zona localităţii Baloteşti, judeţul Ilfov, circulaţia fiind restricţionată pe benzile 2 şi 3 ale ambelor sensuri de mers.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 1, la kilometrul 18 + 200 de metri, în zona localităţii Baloteşti, judeţul Ilfov, s-a produs un accident rutier, în care au fost implicate 5 autovehicule, pe sensul de mers către Ploieşti", se arată într-un comunicat transmis, marţi, Agerpres.

În urma impactului au rezultat patru victime, fiind solicitat şi un elicopter SMURD, care a aterizat la faţa locului pentru acordarea de îngrijiri medicale necesare.
"Circulaţia rutieră este restricţionată pe benzile 2 şi 3 ale ambelor sensuri de mers, se desfăşoară doar pe prima bandă ale celor două direcţii, valorile de trafic fiind ridicate. Se efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier", arată sursa citată.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.